MÉTEO | Últim dia de tardor amb sol i el fred de l'època

MÉTEO | Últim dia de tardor amb sol i el fred de l'època
Ingrid Vicent
21/12/2023 - 09:02

Badalona - Aquest dijous el temps es mostrarà ben tranquil. Presència del sol, alguns núvols prims i temperatures menys fredes que ahir.

El matí ha començat amb un cel net de núvols i amb el fred que toca per l'època. La temperatura a Badalona ciutat ha marcat valors de mínima entre els 7 i 8 ºC. A barris de muntanya com Canyet o Pomar de Dalt, el fred matinal es fa més intens amb mínimes entre els 4 i 5ºC.
A diferència d'ahir, aquest migdia la sensació tèrmica serà bastant agradable. Recordem que dimecres els núvols del matí van aturar l'ascens de la temperatura diürna i al migdia el termòmetre marcava només 12 graus. En canvi, aquest dijous, amb un cel assolellat, la temperatura tindrà més facilitat per recuperar-se i les màximes s'enfilaran cap a xifres al voltant dels 16ºC.

Dijous serà un dia principalment assolellat, amb la circulació d'alguns núvols prims a partir de migdia que simplement trencaran la monotonia del cel completament blau. Tret d'això, no hi ha previsió de canvis.

La propera matinada a les 4 hores i 27 minuts canviarem d'estació, entrarà oficialment l'hivern astronòmic i ho farem sense novetats pel que fa al temps. Demà divendres, primer dia d'hivern, seguirem amb l'estabilitat meteorològica que facilita l'anticicló. Així es continuarà uns quants dies més i s'arribarà a les festes de Nadal amb un temps plàcid.