MÉTEO | Un altre dia de temps canviant

MÉTEO | Un altre dia de temps canviant
Ingrid Vicent
05/07/2023 - 09:30

Badalona - La inestabilitat es manté present. Aquest dimecres tornarà a ser un altre dia de temps canviant i insegur.

El matí ha començat amb xafogor marcada i cel tapat. La presència de núvols baixos durant la matinada reté humitat i calor. Avui la temperatura mínima ha pujat lleugerament i ha marcat xifres entorn els 23 °C. Durant el dia el termòmetre es mantindrà bastant a ratlla amb uns valors de temperatura màxima dins uns valors propis per l'època. El termòmetre no s'enfilarà gaire més enllà dels 26 °C.

El vent bufarà de component marítim i mantindrà la humitat alta, això farà que la sensació de xafogor es faci notar al llarg del dia.

Un dia més serà una jornada marcada per la variabilitat en l'estat del cel. Força núvols durant el matí. Igual que ahir, no es pot descartar que s'acabi escapant algun breu ruixat. A mesura que avanci el dia s'aniran obrint clarianes i es deixarà veure el sol, ara bé, sense acabar de fer net.

Aquesta situació de cel canviant i temps insegur encara s'allargarà un dia més. Dijous tornarà a repetir-se un estat del cel amb alternança de sol i núvols. Serà el darrer dia d'inestabilitat i temperatures dins la normalitat.

A partir de divendres el sol agafarà més protagonisme, encara amb restes de núvols, però amb un temps que tendirà a l'estabilitat. L'entrada d'una massa d'aire càlid farà reaparèixer l'estiu més rigorós durant el cap de setmana quan s'entrarà en un període de sol i forta calor que s'allargarà a la setmana vinent.