MÉTEO | Un dia més amb temperatures d'estiu entrat l'octubre

MÉTEO | Un dia més amb temperatures d'estiu entrat l'octubre
Ingrid Vicent
04/10/2023 - 09:08

Badalona - Aquest dimecres ha començat amb un ambient molt suau. Les mínimes han tornat a enfilar-se i han marcat xifres entre els 22 i 23 °C. Són temperatures que perfectament podrien ser del mes de juliol o agost, i recordem, que ja hem entrat a l'octubre. Avui la presència d'intervals de núvols durant les hores nocturnes han actuat de tapadora i han retingut escalfor. Això ha facilitat que aquest dimecres les temperatures mínimes haguin marcat xifres entre 5 i 6 graus superiors a les que tocarien per aquesta època.

Continuem en aquest estiu fora de lloc que no té final proper perquè els mapes del temps mantenen les temperatures per sobre de la mitjana com a mínim una setmana més. També, durant el dia, els termòmetres es mantindran marcant valors estiuencs, sobretot aquesta setmana. De moment avui la temperatura màxima tornarà a enfilar-se per sobre dels 25 °C. A partir de la setmana vinent la massa d'aire càlid que tenim a sobre perdrà intensitat i la calor afluixarà, tot i que no acabarà de marxar.

Pel que fa a l'estat del cel, el temps es manté tranquil. Dimecres tornarà a predominar l'ambient assolellat. Avui amb barreja de sol i alguns núvols. Als extrems del dia amb intervals de núvols baixos i entrat el matí amb la circulació de franges de núvols prims.

Demà dijous es repetirà un temps similar amb barreja de sol i núvols. I amb una manca de precipitacions que s'allargarà força dies més.