MÉTEO | Un dia més de sol i calor

MÉTEO | Un dia més de sol i calor
Ingrid Vicent
26/06/2023 - 09:15

Badalona - Venim d'una nit de mal dormir a causa de la calor. Avui, a l'observatori Municipal de Badalona, la mínima ha marcat 24,1 °C. La temperatura matinal més alta del que portem d'any.

Per endavant un altra jornada de temperatures càlides i ambient xafogós. Bufarà vent de sud i els termòmetres s'enfilaran cap a xifres entre els 27-28 °C a barris propers a mar i fins als 30 °C a barris de l'interior del municipi.

Aquest dilluns la calor serà intensa. També demà serà un altre dia amb ambient d'estiu. Ara bé, les temperatures començaran a mostrar una tendència a la baixa. Durant la primera part d'aquesta setmana, tot i que el termòmetre anirà perdent graus, encara es notarà calor. En canvi, a partir de dijous cap endavant el descens tèrmic ja serà més evident amb temperatures més normalitzades.

Ara com ara, el tram final de setmana es presenta amb un descens de la calor i un temps més inestable. Entre dijous i divendres els núvols seran freqüents i fins i tot amb possibilitat d'algun ruixat, sobretot de cara a divendres. De moment, s'haurà d'esperar uns dies per aquest canvi de temps.

Aquest dilluns es presenta principalment assolellat. A partir de migdia creixeran núvols cap al sector prelitoral que al llarg de la tarda es deixaran veure per la part nord del municipi.

Demà dimarts pocs canvis. De bon matí alguns núvols residuals que ràpidament donaran pas a un matí i migdia assolellats. A la tarda, novament, apareixeran nuvolades que arribaran des de l'interior i deixaran una tarda de cel més variable.