MÉTEO | Un dia més de sol, núvols alts i temperatura suau

MÉTEO | Un dia més de sol, núvols alts i temperatura suau
Ingrid Vicent
20/02/2024 - 08:55

Badalona - Per endavant tenim un dia més de temps tranquil i sense gaires novetats. L'anticicló ens continua abraçant i aturant l'arribada de pertorbacions que de moment es desvien cap al nord d'Europa. I diem de moment perquè, tot i que encara queden molts dies els models meteorològics apunten canvis a partir d'aquest divendres que s'enllaçaran amb la setmana vinent quan es dibuixa una situació que, si es manté, podria portar pluges bastant importants. És una predicció a molts dies vista, encara poc fiable, però almenys sembla que es trencaria aquesta dinàmica persistent de l'anticicló.

De moment aquest dimarts, tot igual. El dia s'ha aixecat amb alguns intervals de núvols que s'aniran desfent amb el pas de les hores. Principalment, serà una jornada assolellada amb alguns núvols prims que no passaran d'enteranyinar una mica el cel.

Pel que fa a la temperatura, també pocs canvis. El termòmetre, de matinada, ha baixat lleugerament respecte ahir, però es continua en xifres elevades. La mínima ha marcat valors entre els 10 i 12 graus. Tampoc hi haurà novetats al centre del dia amb previsió que la temperatura s'enfili cap als 17-18 °C.

A part d'aquest dimarts, encara hi haurà dos dies més de temperatures primaverals, especialment dijous amb previsió que bufi vent aponentat que dispari les màximes cap a xifres de 20 °C.

Els canvis arribaran entre la nit de dijous a divendres amb el pas d'un front. A la costa central, les novetats es faran notar divendres amb un augment del vent i un descens de la temperatura que farà retornar un ambient tèrmic propi d'hivern.