MÉTEO | Un dia més de temps estable

MÉTEO | Un dia més de temps estable
Ingrid Vicent
19/12/2023 - 09:06

Badalona - Per endavant un altre dia de temps tranquil i amb menys fred que ahir. Aquest dimarts les temperatures pujaran una mica, ja s'ha notat de bon matí amb un ascens d' uns 3 graus respecte dilluns. Ahir les temperatures mínimes van marcar xifres entre els 4 i 6 ºC i avui, la mínima s'ha situat entre els 7 i 9 graus. L'augment tèrmic també es traslladarà al centre del dia quan es farà notar un ambient més suau. Avui les màximes s'enfilaran cap a valors de 17-18 ºC.

L'ambient temperat del migdia estarà acompanyat per un cel plenament assolellat. Avui tornarà a ser una altra jornada de temps tranquil i absència de nuvolositat.

La monotonia de cel blau es trencarà demà dimecres amb un canvi de temps transitori. El pas de la cua d'un front afegirà núvols i deixarà un cel emblanquinat, però malauradament sense arrossegar precipitacions. De pluges no se n'esperen, ni aquesta setmana, ni tampoc de cara a la setmana vinent. Aquest any acabarà amb un dèficit molt important de precipitacions. Aquest 2023 va camí de convertir-se en el més sec que s'ha enregistrat.

El front de núvols que creuarà dimecres implicarà un matí de cel emblanquinat. La nuvolositat creuarà ràpidament i a la tarda tornaran les grans clarianes. El pas del front implicarà un descens del termòmetre que mantindrà temperatures curtes fins dijous.

A partir de divendres tornarà l'estabilitat, entrarem novament dins l'àrea d'influència de l'anticicló que facilitarà un divendres i finals de setmana amb sol i una pujada de la temperatura. Ara per ara, Nadal es perfila amb un temps tranquil.