Miguel Poveda i Rita Payés, entre les propostes de la nova temporada de l'Auditori de Girona

Miguel Poveda i Rita Payés, entre les propostes de la nova temporada de l'Auditori de Girona
Judit Larios
12/06/2024 - 19:27

Girona - El cantaor badaloní Miguel Poveda és una de les 56 propostes de la nova temporada de l'Auditori de Girona. A la programació, també s'hi troba la cantant maresmenca Rita Payés, exalumna de l'Escola de Música Moderna de Badalona.

Miguel Poveda pujarà a l'escenari de l'auditori el 27 d'octubre. Ho farà per presentar el seu darrer disc: 'Poema del cante jondo', una actuació en primícia a les comarques gironines. El cantaor, acompanyat del guitarrista Jesús Guerrero, donarà vida als textos del llibre de Federico García Lorca del mateix nom que el disc.

Un mes després, el 29 de novembre, la compositora i trombonista Rita Payés presentarà el seu tercer àlbum titulat 'De Camino al Camino'. La proposta se submergeix en la recerca de bellesa en les coses quotidianes.

La nova temporada de l'Auditori de Girona comptarà amb altres noms reconeguts de l'escena musical com Guillem Gisbert, Marisa Monte, Antònia Font i Marillion. Les entrades i abonaments ja estan a la venda al web de l'auditori.