Mireia Belmonte torna a les competicions internacionals

Mireia Belmonte torna a les competicions internacionals
Paula Reverter Pastor
11/12/2023 - 15:59

Badalona - La nedadora badalonina, Mireia Belmonte, torna a les competicions internacionals i continua treballant davant de la possibilitat de tornar a disputar uns Jocs Olímpics que serien els que se celebraran l'any que ve a París.

Belmonte porta més d'un any amb una lesió crònica a l'espatlla, de fet no competia des de la final del campionat de món de finals d'octubre de l'any passat a Berlín. Aquesta setmana va tornar a la competició a Rotterdam, en dues proves els 200 metres lliures i els 200 metres estils, i l'objectiu no era fer bons temps sinó tenir bones sensacions, ja que feia molts mesos que entrenava únicament amb els peus i treballant per superar aquest tram finals de la recuperació. La mateixa nedadora de La Salut va explicar en un acte promocional a Madrid com ha viscut l'etapa més dura de la seva carrera esportiva.

Per a la nedadora, ara el seu somni és poder tornar a competir als Jocs Olímpics de París l'any vinent, que suposaria participar en els seus cinquens Jocs després dels de Pequín 2008, Londres 2012 (2 plates), Rio de Janeiro 2016 (1 or i 1 bronze) i Tòquio 2021 ( abanderada espanyola).