Missatges contra la violència o el maltractament animal, entre els desitjos del dimoni del Consell dels Infants de Badalona

Missatges contra la violència o el maltractament animal, entre els desitjos del dimoni del Consell dels Infants de Badalona
Berta Soler / Eva Gómez
08/05/2024 - 20:29

Badalona - I aquesta tarda la cercavila del Consell dels Infants de Badalona ha recorregut els carrers del centre de la ciutat fins arribar al Dimoni. Allà han col·locat un altre dimoni, de dimensions més petites, amb diferents desitjos de nens i nenes de la ciutat. La banda Marching Band ha estat l'encarregada d'animar la passejada.

«No a la violència» o «No al maltractament animal». Aquests són dos dels missatges més repetits entre els desitjos dels 90 nens i nenes que representen el Consell dels Infants. Uns missatges que han enganxat a un dimoni més menut que el que està plantat a la platja dels Pescadors, elaborat per infants de l'escola Can Barriga. Els missatges representen coses que no volen que existeixin ni a Badalona ni arreu del món.

La Martina, la Isabel i la Paula expliquen els seus desitjos.

La trobada del Consell dels Infants ha començat al Centre Cultural El Carme. Des d'allà han passejat pel Centre acompanyats de la Marching Band de l'Escola de Música Moderna de Badalona.

📺 Notícia audiovisual informatiu vespre 08/05/24: