Motxilles, bolis i gomes d'esborrar, els indispensables pel retorn

Motxilles, bolis i gomes d'esborrar, els indispensables pel retorn
Mar Martínez / Sara Nicolàs
05/09/2023 - 15:34

Badalona - Famílies i estudiants han aprofitat fins a les últimes hores per comprar el material escolar. Moltes ja es van posar al dia abans de marxar de vacances. El val de 100 euros de la Generalitat n'ha estat un dels acceleradors d'aquesta visita a les botigues. Els bàsics per tornar a l'escola han triomfat, ja que les famílies no disposen encara de la llista de material necessari, tot i que aquesta subvenció caducarà el 30 de novembre.

Hem anat a una de les botigues d'articles de papereria de la ciutat, Arajol, al Centre, i allà hem trobat la Naomi Tineo, que començarà 3r d'Economia a la universitat i la Mireia Garcia, mare de l'Ivan i l'Ivet Rodríguez, que comencen 2n d'ESO i 4rt de primària.

Per als botiguers el val escolar és una bona injecció dins de la campanya de retorn a l'escola, com explica Raquel Raga, dependenta d'Arajol. Els preus han pujat, amb els articles de paper com alguns dels més encarits, de nou. Tot i això, aprofiten el moment per atraure la clientela amb algunes ofertes.

La temporada pels articles escolars de papereria ha tingut un punt fort amb l'inici del curs d'infantil, primària i secundària. Les compres continuen de cara al 12, que començarà el batxillerat i una part del curs universitari.