Crítiques a la vigilància de l'arbre de Nadal del Gorg

Crítiques a la vigilància de l'arbre de Nadal del Gorg
Sara Nicolás
13/11/2023 - 12:39

Badalona - Una patrulla de la Guàrdia Urbana de Badalona amb el suport d'agents cívics custodien l'arbre de Nadal ubicat a la plaça del President Tarradellas. Una mesura que des del grup municipal d'ERC critiquen, assenyalant la manca d'agents que hi ha al cos policial.

La regidora de Comerç, Rosa Bertran, ha defensat la decisió del govern municipal de destinar una patrulla de la Guàrdia Urbana per a la vigilància de l'arbre. Assegura que és una acció que de igual manera es duu a terme quan es planta el dimoni a la platja.

Unes explicacions que Àlex Montornès, president del grup municipal d'ERC, no considera vàlides. El republicà ha matisat a la Tertúlia del Badalona Matí que una patrulla poden semblar pocs efectius si es pensa que n'hi ha 100 a la Guàrdia Urbana, però que aquest no és el cas.

També esmentat a la Tertúlia, la regidora Rosa Bertran ha confirmat que demà s'instal·larà als voltants de la mateixa plaça del President Tarradellas el Mercat del Gorg. D'aquesta manera, les parades es muntaran als carrers d'Antoni Bori i Alfons XII. Una mesura que el govern municipal apunta que serà temporal.