Municipal La Salut Pere Gol i Badalona Sud, amb problemes

Municipal La Salut Pere Gol i Badalona Sud, amb problemes
Ramon Duran / Paula Reverter
19/10/2023 - 13:06

Badalona - Els presidents de La Salut Pere Gol i del Young Talent, Serafín Marcos i Diego Justicia, denuncien una sèrie de desperfectes que estan patint les instal·lacions on juguen aquests equips badalonins de futbol, i que afecten temes de seguretat.

En el cas del Municipal de Pere Gol, Serafín Marcos assenyala principalment la tanca que hi ha a la zona lateral del camp, que està trencada i pot suposar un problema pel públic que vagi a presenciar els partits. També s'ha referit a les torres de llum, ja que la il·luminació és molt escassa perquè hi ha bombetes foses.

TANCA MUNICIPAL PERE GOL

Per la seva banda, el president del Young Talent, Diego Justícia, assegura que l'alçada de la tanca que hi ha tocant la carretera nacional al camp de Badalona Sud té una alçada que és insuficient i que pot ocasionar un problema pel trànsit que passa per la zona, a més a més, d'altres petits desperfectes que pateix la instal·lació.

TANCA CAMP BADALONA SUD


En aquest sentit, l'Ajuntament de Badalona ha assegurat que ja ha posat fil a l'agulla, i que s'estan demanant preu dels materials, per tal de fer un projecte de reforma, i un cop estigui definit s'informarà amb detall de l'actuació per procedir a aquestes reparacions.