Música, dansa i art al Can Reon Festival d'aquest setembre

Música, dansa i art al Can Reon Festival d'aquest setembre
Laia Martínez
11/06/2024 - 16:20

Tiana - L'últim cap de setmana de setembre (27-28) torna la música, la dansa i l'art entre vinyes a la masia Can Reon, a Tiana. És la segona edició del Can Reon Festival, que combina les expressions artístiques més contemporànies amb el medi ambient i la cultura enològica.

MÚSICA

  • b1n0. 19:00 h, divendres 27 setembre

El duo barceloní de música electrònica b1n0 donaran el tret de sortida a la programació musical. Emili Bosc i Malcus Codolà fusionen l'experimentació electrònica amb la melodia més pop. El duo arribarà amb el seu segon àlbum, on han fet un pas més en la barreja entre la màquina i la veu humana.

clara peya
Clara Peya | www.canreon.com
  • Clara Peya. 21:30 h, divendres 27 setembre

L'art com a eina de transformació social. Qui millor que la pianista, compositora i artista Clara Peya per deixar la seva petjada en aquest festival, situat a una masia de 777 anys d'antiguitat. La palafrugellenca presentarà el seu darrer treball 'Corsé', sobre la violència implícita en el concepte de perfecció.

  • Jero Castellano. 18:00 h, divendres 27 setembre

La música continuarà l'endemà amb el guitarrista, cantant i intèrpret Jero Castellano, qui també ha estat professor de guitarra al Taller de Música de Badalona durant més de 15 anys. Els seus concerts no deixen indiferent a ningú, amb la combinació d'estils ben diferents amb l'ús de la tècnica loop.

gregotechno
Gregotechno | www.canreon.com
  • Gregotechno. 20:15 h, dissabte 28 setembre

Després el cant gregorià prendrà protagonisme, de la mà d'una música més contemporània i electrònica. Són els Gregotechno i s'acompanyen amb projeccions d'imatges del microcosmos captades en diferents llocs sagrats naturals.

  • I.O. 21:45 h, dissabte 28 setembre

I la nit musical la clourà el percussionista Aleix Tobias amb el seu projecte 'I.O.', és a dir, Intel·ligència Orgànica. El flamenc, el jazz, els sons més africans o més llatins s'entremesclaran per crear música contemporània.

DANSA

panama pictures
Panama Pictures | www.canreon.com

Aquest festival també comptarà amb altres arts, com la dansa holandesa de Panama Pictures amb els shows 'L'Home que va caure del cel' i 'En l'aire'. El moviment i les acrobàcies se situen en un espai on l'atmosfera arquitectònica és cabdal. En un entorn, a més, on ressona música clàssica, ritmes electrònics i veus.

ALTRES ACTIVITATS

Al llarg dels dos dies, els estels volaran, gràcies a la participació dels holandesos Maurice Scheltens i Bertjan Pot. També hi haurà espai per les videoinstal·lacions i altres tipus de projeccions artístiques que conviden el públic a reflexionar. El programa es complementarà amb un taller de tast de vins, amb Lucía Galdona, i una performance participativa, anomenada 'Silence Meal', en la qual l'artista Nina Backman ens convidarà a una taula per menjar en silenci i rodejats de la naturalesa. El menjar constarà de quatre plats elaborats pel xef Sami Tallberg.

taula can reon
'Silence Meal' | www.canreon.com

L'entrada per només un dia en aquest festival és de 35 euros i dos dies seran 60 euros. El tast de vins costarà 15 euros, mentre la trobada gastronòmica seran 69 euros.