Veïns de Canyadó denuncien les molèsties que provoca una nau ocupada al barri

Veïns de Canyadó denuncien les molèsties que provoca una nau ocupada al barri
Laia Martínez
29/09/2023 - 21:33

Badalona - L'Associació de Veïns de Canyadó denuncia les molèsties que provoquen les rave que es fan en una nau ocupada al carrer Corders. Critiquen que la situació ja fa més de 2 anys que dura. Recordem que l'anterior govern va sol·licitar a la propietat, el Banc Santander, que procedís a desocupar l'espai. L'alcalde Xavier Garcia Albiol s'ha compromès a actuar per la via judicial, ja que, segons afirma, la gestió feta per l'antic executiu no és suficient.

I és que des del maig de 2021 pateixen problemes associats a les festes nocturnes. Unes festes que des de l'entitat veïnal asseguren que es poden arribar a reunir fins a dues-centes persones, algunes d'aquestes, fins i tot, vindrien de l'estranger. La calor d'aquest estiu ha provocat que la música entri a les habitacions dels veïns que viuen més a prop i que dormen amb les finestres obertes. Aquesta nau, propietat del Banc Santander, és una antiga fàbrica de decolletatge industrial i, per tant, no està insonoritzada. A més, han denunciat alguns episodis de violència i diversos altercats.

NAU OCUPADA CANYADO
NAU OCUPADA CANYADO 4

Tenen altres qüestions per plantejar a l'Ajuntament, com per exemple la reparació de la tanca del pipicà situat davant la Masia de Canyadó i la millora de la il·luminació al barri. Entre els punts a tractar, també inclouen la pista de bàsquet que, apunten, està desatesa i, sobretot, reclamen que comencin les obres de l'institut i també les obres en els baixos de la Jumberca. Denuncien, a més, que l'escola Lola Anglada torna a estar ocupada.

ESCOLA LOLA ANGLADA 2