Necessitat de puntuar a l'Escala

Necessitat de puntuar a l'Escala
Ramon Duran
17/11/2023 - 16:16

Badalona - El CF Badalona viatja aquest diumenge cap a terres gironines per tal de trencar la mala ratxa de resultats. Els escapulats buscaran els 3 primers punts de la temporada al camp de l'FC Escala. Per altra banda, el club i Àlex Salcedo han posat de mutu acord, punt final a l'etapa del defensa com a jugador de l'entitat.
I és que la necessitat de sumar comença a ser extrema pel Club Futbol Badalona que ha d'evitar costi el que costi patir una tercera derrota consecutiva. Els escapulats s'enfrontaran a un conjunt com l'Escala, que es troba dos punts per sota a la classificació i que igual que els escapulats es troba amb l'obligació de puntuar. Els de Santi Álvarez hauran de saber trobar l'equilibri entre el bon joc i ser competitius en un escenari on el més important serà ser pràctic de cara a porteria.
L'enfrontament entre l'FC Escala i el CF Badalona es durà a terme aquest diumenge a partir de les 12 a l'Estadi Municipal Nou Miramar de la localitat gironina. També es podrà seguir per Ràdio Ciutat.