Neix el primer Calendari d'Advent Solidari de Badalona

Neix el primer Calendari d'Advent Solidari de Badalona
Berta Soler / Judit Larios
24/11/2023 - 20:36

El Círcol, Badalona - Vint-i-quatre entitats socials que actuen a Badalona han presentat aquesta tarda el Calendari d'Advent Solidari al Círcol. Una iniciativa que vol fer difusió de la tasca que fan a la ciutat. Participar-hi és gratuït i entre els participants es repartiran diferents premis.

L'acte de presentació del Calendari ha comptat amb una taula rodona inicial amb sis representants de diferents entitats, que ha servit per explicar qui són i quin és el seu paper dins la societat badalonina. Precisament, és un dels objectius que busca la iniciativa, donar a conèixer entre els badalonins la tasca que desenvolupen i despertar l'interès per col·laborar-hi.

WhatsApp Image 2023-11-24 at 18.53
El Círcol ha acollit la presentació de l'acte.

Hi han participat concretament 24 entitats socials, com per exemple, Càrites, l'Ateneu de Sant Roc, la Fundació Acollida i Esperança, la Fundació Salut Alta, o la Fundació Roca i Pi. Creuen que amb el Calendari d'Advent Solidari es donarà a conèixer la gran tasca que fan, que sovint diuen, és molt desconeguda.

Participar en el Calendari és totalment gratuït. De fet, només cal registrar-se amb una adreça electrònica i anar-hi participant dia rere dia fins al 24 de desembre. Un cop passada l'època nadalenca, cap al 13 de gener, es repartiran els premis entre els guanyadors.

Fondo de Pantalla Wallpaper Escritorio Collage Fotografías Aesthetic Minimalista Pastel (2)

A través d'aquest QR es pot accedir al Calendari.

📺 Notícia audiovisual a l'Informatiu 24/11/23: