No hi haurà fusió al CF Badalona

No hi haurà fusió al CF Badalona
Ferran Vinaixa
14/07/2023 - 21:22

Badalona - Finalment no hi haurà fusió entre el Club de Futbol Badalona i el que era el Costa Brava que ha jugat sota el nom de Badalona Futur a 2a federació. Els dos clubs han trencat relacions i per tant el primer equip del Badalona jugarà a 3a federació a les ordres de Santi Álvarez.

L'històric Club de Futbol Badalona i el fins ara Badalona Futur no han arribat a un acord per fusionar-se en un sol club. El primer havia d'absorvir al segon, el que era l'antic Costa Brava, i després de tota una temporada de procés d'absorció, les dues parts han trencat negociacions i portaran la situació actual als tribunals.

Així ho ha manifestat el president Miguel Ángel Sánchez acompanyat dels màxims accionistes de la societat, José Asensio i Jonathan Mellado, en una roda de premsa aquest divendres. Entre els 3, sumen la possessió del 95% de les accions del club.

El president del Badalona també ha explicat que ara s'haurà de determinar què passa amb l'ús de l'estadi i del nom i la imatge del club que fins ara ha utilitzat el denominat CF Badalona Futur. També ha dit que el primer equip serà ara el de 3a federació liderat per Santi Alvarez, i de moment amb l'estructura del planter amb la qual ha comptat fins ara.

Queda per tant també aclarir de quins jugadors disposarà l'equip per conjuntar un grup que pugui aspirar a l'ascens a segona federació.