'Només tinc ulls per a tu', amor i crim barrejats en una història magnètica

'Només tinc ulls per a tu', amor i crim barrejats en una història magnètica
Berta Soler Mercader
26/09/2023 - 21:30

Llibreria Saltamartí - Al llibre “Només tinc ulls per a tu” s'hi explica una història que barreja amor i crim. La badalonina d'adopció Laia Vidal n'és l'autora i aquest dimarts ha presentat la seva nova obra a la llibreria Saltamartí. Part del final de la història queda obert i l'autora ens ha confessat que ja està treballant en la segona part.

WhatsApp Image 2023-09-26 at 21.29.44

La Carlota és la protagonista d'aquest relat, que està ambientat entre Badalona i Barcelona. El marit de la Carlota fa molt temps que va marxar de casa i des d'aleshores la seva vida es va estroncar. Durant un any no ha parat de buscar-lo sense èxit, a banda de la investigació que han anat fent els Mossos. Però una troballa al barri de Sants capgira la història i fa que el que sembla una fuga voluntària acabi sent un cas imprevisible. Laia Vidal, l'autora, explica que la barreja d'amor i crim converteix la història en un relat emocionant i espera que els lectors el gaudeixin tant llegint-lo com ella ho ha fet escrivint-lo.

WhatsApp Image 2023-09-26 at 21.37.15

A la presentació hi ha assistit en Roc, el primer fill de l'autora. I és que davant d'una sala plena ha explicat que va canalitzar les pors i l'angoixa de l'embaràs escrivint aquest segon llibre. Tot i no ser escriptora de professió, la Laia també és autora d'una altra novel·la negra “La dona tatuada”, amb una altra dona com a protagonista.

L'escriptora admet que de tant en tant, entre la feina, els fills i les responsabilitats, troba un forat per omplir el seu desig de continuar escrivint la segona part d'aquesta història.

📺 Notícia audiovisual: