Normalitat al servei de la línia R1 de Rodalies

Normalitat al servei de la línia R1 de Rodalies
Laura Valverde
14/05/2024 - 11:01

Badalona - Des del matí d'avui els passatgers poden agafar la línia per a fer el recorregut complet entre Maçanet-Massanes i l'Hospitalet de Llobregat. Així, s'han mostrat contents de poder tornar als seus trajectes rutinaris durant la jornada, en un dia en què s'espera que les pluges previstes no agreugin la situació.

La línia R1 recupera el seu funcionament habitual i tots els combois poden continuar al seu pas per Badalona, i entrar i sortir de Barcelona amb normalitat. De manera que els passatgers poden tornar a fer el trajecte complet des de Maçanet-Massanes fins a l'Hospitalet de Llobregat. També s'ha restablert el servei de la RG1 fins a Portbou i l'R2 de Castelldefels a Granollers. Els usuaris es mostren contents de poder tornar als seus trajectes habituals, tot i trobar-se amb alguns retards d'entre 5 i 10 minuts durant les primeres hores del matí.

Tot i la bona notícia, els usuaris habituals denuncien les despeses de bitllets que van haver de comprar ahir per a poder agafar el metro, ja que no els hi serveix l'abonament recorrent de Rodalies. Des del Departament de Territori han decidit mantenir el reforç d'alternatives al transport públic, per a facilitar la mobilitat. Precisament, en una jornada en què la pluja podria agreujar el funcionament del tren a Catalunya.

WhatsApp Image 2024-05-14 at 10.57.41 (1)