Nou servei d'ofrenes florals més sostenibles al tanatori de Badalona

Nou servei d'ofrenes florals més sostenibles al tanatori de Badalona
Jaume Ribó
11/07/2023 - 14:56

Badalona - PFB Serveis Funeraris del tanatori de Badalona té des de principis d'any un nou servei de flors per ofrenes florals més sostenibles, per acompanyar a les famílies en uns dels moments més difícils de la seva vida. Es tracta de substituir la tradicional flor tallada per plantes naturals col·locades artesanalment en testos d'espècies de temporada i de cultiu de proximitat.
Contribuir al fet que la memòria del teu ser estimat perduri en el temps a través d'una flor natural i viva i que la família podrà plantar on desitgi, és l'objectiu dels serveis funeraris del Tanatori de Badalona. Una opció respectuosa amb el medi ambient i que fomenta la producció sostenible i el consum responsable. D'aquesta manera, evita els residus de flor tallada que generen les corones tradicionals. La composició d'aquestes corones totalment sostenibles es desmunta i el seu tipus de varietats de plantes són moltes com per exemple: el crisantem, la kalanchoe, les margarides o els clavells.
Des de fa un temps el servei de flors per ofrenes ja no es tracta només de manera tradicional. Ara els familiars tenen l'opció d'emportar-se a casa la composició de les plantes. Aquestes s'entreguen en uns portatestos personalitzats a les persones assistents com a recordatori. Una alternativa significativa i única per honorar els seus difunts.