Nova edició del 'Per fi és dilluns', que sobreviu gràcies a l'altruisme dels músics que hi participen

Nova edició del 'Per fi és dilluns', que sobreviu  gràcies a l'altruisme dels músics que hi participen
Jordi Ribàs
06/11/2023 - 21:30

Badalona - Arranca un nou cicle del “Per fi és dilluns”, enguany sostingut per l'altruisme dels músics que hi actuen gratuïtament, ja que l'escola de música moderna de Badalona no ha pogut fer front als pagaments. Per això denuncien traves burocràtiques, falta de personal i problemes de gestió per part del Patronat de la música i de l'Ajuntament.

El grup Chamaleon ha inaugurat aquest dilluns un nou curs del “Per fi és dilluns”. Un grup de funk i groove de llarga trajectòria, i que recentment ha incorporat el saxofonista David Ortega, alumne de l'escola badalonina.

Abans del concert, però, el professor encarregat del cicle, Martí Serra, ha denunciat la situació de l'escola. Per una banda, ha tornat a reclamar que es reinstal·li el sistema de climatització que, recordem, va ser robat aquest estiu. Però sobretot, Serra ha volgut destacar que el cicle s'ha pogut tirar endavant, malgrat els problemes burocràtics, gràcies a la participació sense cobrar de professors, alumnes i antics alumnes.

La propera cita del cicle serà dilluns vinent, 13 de novembre, amb la presentació oficial de la mostra Badasona organitzada per l'associació La Rotllana, i on actuaran, entre d'altres, els guanyadors del Concurs de Música de Badalona.