Nova edició del Torneig de Veterans del Lloreda, per lluitar contra l'Ela

Nova edició del Torneig de Veterans del Lloreda, per lluitar contra l'Ela
Ramon Duran
06/06/2024 - 13:57

Badalona - El Torneig de futbol dels Veterans del Lloreda, que com cada any recapta fons per la investigació contra la malaltia de l'Ela, arriba enguany a la dotzena edició. Es durà a terme aquest dissabte al Camp Municipal de Lloreda.

El Lloreda i de forma especial el seu conjunt de veterans, continua un any més amb la constància d'organitzar un Torneig de futbol que ja està totalment consolidat a començaments d'estiu. La finalitat és la de recaptar fons que van destinats a la Fundació Fundela, de cara a contribuir amb la investigació per la malaltia de l'Ela. La d'aquest any serà la dotzena edició i els equips que hi prendran part seran el Lloreda, l'Agrupació de Veterans del FC Barcelona i el CF Badalona. L'aportació per tota la gent que hi vulgui assistir serà de 3 euros i el Torneig començarà a les 9 del matí.

El Torneig també serveix com a memorial per recordar les figures de Pep Ribas i Carlos Matallanas. Enguany, amb el preu de l'entrada també s'entrarà en el sorteig d'una samarreta signada pel jugador del FC Barcelona Yamine Lamal