Nova etapa per Nordi Ben Moussa

Nova etapa per Nordi Ben Moussa
Paula Reverter Pastor
28/02/2024 - 09:59

Badalona - Nordi Ben Moussa, l'exjugador mític dels Dracs que va haver de deixar la seva carrera esportiva a causa d'una lesió, ara torna a ser protagonista amb els Dracs, però com a headcoach de l'equip júnior.

El que no s'esperava Ben Moussa era la seva tornada a casa per fer de headcoach del mateix equip on ell va aconseguir tants títols, sent un dels millors jugadors júniors de la seva generació. L'any 2002 va arribar per primer cop als Dracs, abans de començar una aventura al football mexicà que el va tenir durant tres temporades als Borregos del TEC Toluca, alternant amb els Pioners de L'Hospitalet. Després d'una greu lesió de genoll, va tornar a Badalona l'any 2008, alternant les temporades aquí amb les de Noruega, a les files dels Eidsvoll 1814. El 2011, un greu accident el va obligar a retirar-se com a jugador i després d'una llarga i complicada recuperació, es va començar a formar com a entrenador. Des d'aleshores ha passat per Barcelona Uroloki, Barberá Rookies i Barcelona Búfals, amb qui es va proclamar campió de la Lliga Catalana el 2022 i ara, des d'aquesta temporada, és el Head Coach de Dracs Júnior. El mateix protagonista ens explica com ho està vivint:

Actualment, l'equip dirigit per Ben Moussa es troba a l'inici de la Lliga Catalana de Futbol Americà en categoria júnior amb una victòria i una derrota.