Nukiya Mayo imposa la llei del triple contra l'Adareva Tenerife (73-55)

Albert Guerra
05/11/2023 - 14:48

Badalona - La nord-americana Nukiya Mayo, amb 6 triples, ha liderat la Penya a una gran victòria contra l'Adareva de Tenerife per 73 a 55 en la 8a jornada de lliga Challenge. Les verd-i-negres sumen la 5a victòria en 8 partits després de capgirar un marcador que era desfavorable al descans gràcies a una gran segona part, on han endossat un parcial de 44 a 14.

La Penya ha acabat el partit amb molt bones sensacions i encadena la segona victòria consecutiva de la temporada, aquesta contra un Tenerife que ha començat aprofitant la inspiració de la sèrbia Dimitrijevic. Amb 12 punts a la primera part, la base visitant liderava el seu equip a una renda mínima de dos punts amb el 29 a 31.

Els fantasmes planejaven de nou sobre l'Olímpic, ja que la Penya havia perdut dos dels tres partits que havia disputat a casa aquesta temporada. Però a la represa una Mayo inspirada amb 6 triples va disparar la Penya a una renda màxima de 22 punts, (73-51). L'aler s'ha vist molt ben secundada per Dembelé, amb 7 punts i 7 rebots, i una Lorena Segura ja sense màscara a la cara que amb 12 va fer un gran tram final de partit. El Joventut es col·loca ara 5è i aquesta setmana visitarà la pista del Canoe madrileny.