La badalonina Núria Moliner, nominada als Premis Zapping

La badalonina Núria Moliner, nominada als Premis Zapping
Laia Martínez
15/01/2024 - 18:09

Badalona - La badalonina Núria Moliner està nominada a Millor Presentadora pel programa 'Animals Arquitectes', de la plataforma 3Cat, als Premis Zapping. Un programa del qual també n'és codirectora.

Les votacions populars estan obertes fins al dilluns 29 de gener, de cara a la gala que se celebrarà el 6 de març a les 20:30 h, a l'Auditori Axa, a l'Illa Diagonal de Barcelona. Uns guardons atorgats per l'Associació de Consumidors de Mitjans Audiovisuals de Catalunya, amb què es valora l'esforç per fer un oci de qualitat.

En el primer episodi de la docusèrie 'Animals Arquitectes', l'arquitecta, comunicadora i música badalonina Núria Moliner ens introdueix la compositora, pianista i arquitecta Anna Bofill. I és que Moliner es posa al capdavant d'aquesta docusèrie per descobrir-nos l'arquitectura catalana 'amb perspectiva social, mediambiental i de gènere'. La sèrie consta de 8 episodis, protagonitzats cada un d'ells per altres arquitectes com Eva Franch i Carme Pinós, la cooperativa d'habitatges Lacol o el projecte integrador RCR, guanyador del Premi Pritzker 2017, el Nobel de l'Arquitectura.

La votació es podrà fer a través de la pàgina web dels Premis Zapping fins al dilluns 29 de gener (a les 12 h). També es poden votar altres categories de televisió i d'Internet i videojocs.

📷 Font: Instagram - nuria_moliner