Obert el termini per presentar candidatures al premi Trencant Invisibilitats

Obert el termini per presentar candidatures al premi Trencant Invisibilitats
Natalia Caro
16/01/2024 - 20:25

Badalona - S'obre el termini per presentar candidatures al premi Trencant Invisibilitats, un concurs anual que té com a objectiu reconèixer la tasca d'equitat de gènere i el feminisme a la ciutat. Els interessats poden presentar les seves propostes abans del dijous 1 de febrer.

Els premis es concedeixen en dues categories: Trajectòria Individual i Projecte. Per una banda, a la categoria individual les candidates han de ser dones que hagin desenvolupat part important de la seva vida a Badalona. La inscrita ha d'haver tingut alguna experiència de vida que sigui inspiradora com a exemple de transformació social amb relació als estereotips de gènere. Per altra banda, la categoria de projectes han de ser propostes col·lectives que hagin estat portades a terme a la ciutat que plantegin formes efectives de qüestionar i transformar les relacions de gènere.

La Comissió permanent del Consell Municipal de les Dones serà el jurat i s'encarregaran d'escollir les propostes premiades. Les candidatures es poden presentar de dues maneres: enviant una sol·licitud al correu electrònic del Servei de Feminismes de l'Ajuntament, o de manera presencial en el Servei d'Atenció a la Ciutadania de l'edifici El Viver i el CRAD (Centre de Recursos i Assessoramnet de les Dones).