Oberta al públic la nova plaça de la Regalèssia al barri del Congrés

Oberta al públic la nova plaça de la Regalèssia al barri del Congrés
Sílvia Villarroel / Berta Soler
01/08/2023 - 15:20

Badalona - Aquest dilluns s'ha obert al públic la nova plaça de la Regalèssia, ubicada al barri del Congrés de Badalona, un cop s'han enllestit les obres de reurbanització d'aquest espai.

La remodelació d'aquesta àrea ha comportat l'eliminació de les barreres arquitectòniques entre el carrer Sant Marc i la plaça, i també s'han fet obres de pavimentació. S'ha habilitat una nova zona lliure de 120 m2 davant de l'Associació de Veïns del barri, també s'han instal·lat nous jocs infantils i s'ha restaurat aquesta zona per als més petits. També s'han instal·lat nous elements d'exercici per a gent gran i s'ha introduït millores en la pista esportiva com la remodelació de les cistelles, la pintura de les pistes i el tancament dels parterres, i s'han rehabilitat les pistes de petanca.

PLAÇA REGALÈSSIA 2

Alguns veïns de la zona es mostren satisfets amb el resultat de la reforma de la plaça, i d'altres n'esperaven més. També s'ha renovat l'enllumenat de la pista, l'arbrat i la vegetació dels escocells, que ara tenen un sistema de reg, i s'han fet millores en el mobiliari urbà. Una actuació emmarcada en el Programa d'actuacions de cohesió territorial 2020-2023 de l'Àrea Metropolitana de Barcelona, amb un cost de 450.000 euros.