Onzena edició Torneig benèfic de Veterans Lloreda

Onzena edició Torneig benèfic de Veterans Lloreda
Ramon Duran
04/07/2023 - 14:07

Badalona - Èxit de participació i de públic del torneig benèfic de futbol de Veterans del Lloreda, memorial Pep Ribas i Carlos Matallanas, que enguany ha arribat a la seva onzena edició i que té per objectiu recaptar fons per la lluita contra l'ELA.
I és que els aficionats van respondre per una causa que té una gran necessitat de continuar investigant per trobar millors alternatives de cara al futur. El Torneig de Veterans de Llorda va tornar a ser un exemple d'organització i de constància per aportar el seu granet de sorra en aquesta lluita. Per una banda, el conjunt guanyador en la part competitiva va ser el Leganés, que es va imposar al Barça, que va quedar segon. Girona va quedar en tercer lloc i LLoreda quart, però el resultat va ser poc important,i l'objectiu es va complir. A diferència de la temporada passada la valoració és més positiva, i un cop descomptades les despeses, l'organització estima que la recaptació es pot situar en uns 1.600 euros.
Ara, els organitzadors ja treballen per la pròxima edició, ja que del que es tracta és de continuar col·laborant per continuar investigant sobre la malaltia de l'Ela. Tots els ingressos van destinats a l'associació Fundela.