Opus One commemora els 50 anys de 'Tubular Bells' des del Sincrotró ALBA

Opus One commemora els 50 anys de 'Tubular Bells' des del Sincrotró ALBA
Emma Teixidó Rey
26/05/2023 - 13:12

Bellaterra, Sincrotró ALBA - Més de 9.000 visualitzacions acumula en menys de 24 hores la retransmissió i enregistrament del concert d'aniversari de 'Tubular Bells' de Mike Olfield. Un espectacle emès ahir dijous, 25 de maig, dia en que es complien els 50 anys de la publicació d'aquest mític disc del músic britànic.

sincrotro

El recital commemoratiu es va poder seguir a youtube en streaming de la mà de l'orquestra Opus One, dirigida pel badaloní Xavier Alern.

opus one

Una formació de 16 músics, d'entre els quals hi ha 4 badalonins més: Pitu Costa, Santi Galan, Xavi Lite i Marc Vela, com a part de l'equip de disseny del projecte. Un concert coproduit per la Universitat Autònoma de Barcelona i en un escenari únic, el del Sincrotró ALBA.

opus 3

El concert es pot visualitzar al canal de youtube de la mateixa Autònoma.

De moment aquest concert ja té prevista una gira amb inici al Palau de la Música Catalana el 13 de juny a les 8 del vespre que comptarà amb la participació de la cantant escocessa Maggie Reilly, la veu de les cançons emblemàtiques de Mike Olfield.

Encara hi haurà tres cites més: a l'Auditori de Girona el 30 de juny, a les 8 del vespre, amb Barry Palmer; a Sevilla el 6 de juliol i a Palma, el 19 d'agost, amb Barry Palmer i Anita Hegerland.