Pas enrere dels Dragons

Albert Guerra
22/06/2024 - 23:03

Estadi Mpal de Badalona - Els Barcelona Dragons no poden continuar amb la bona ratxa i s'han vist sorpresos a l'Estadi pels Milano Seaman amb un marcador de 27 a 18. Amb aquesta, ja són 3 derrotes en els 5 partits disputats fins ara en la European League de futbol americà

Tot i el touchdown en l'últim segon que ha maquillat el marcador, la segona part dels Dragons ha estat per oblidar. Del 6 a 6 del descans s'ha passat al 6 a 27 amb dues accions de molt talent dels milanesos. La defensa dels Dragons no ha estat al nivell de la setmana passada contra els Mercenaris. Tampoc ha estat suficient el gran partit de Levi Lewis, que ha fet una passada perfecta a Imoni perquè els Dragons sumessin el primer touchdown.

Els Dragons jugaran aquesta setmana lluny de casa després de 3 setmanes jugant com a local, i ho faran al camp dels Tirol Raiders, un equip que ja va dominar en el seu partit a Badalona.