Perdre nedadors badalonins: la por de la Plataforma POMJA que el Club Natació descarta

Perdre nedadors badalonins: la por de la Plataforma POMJA que el Club Natació descarta
Sara Nicolás
01/02/2024 - 13:57

Badalona - La Plataforma POMJA tem una possible allau de nedadors que marxin de Badalona davant el tancament de la piscina municipal. Una sortida, però, que el Club Natació Badalona no preveu, ja que han iniciat converses per reubicar els usuaris. Recordem que la piscina municipal romandrà tancada més d'un any per obres de millora en el sistema de climatització a partir del mes de setembre.

Tot i que l'entitat en defensa d'una piscina olímpica es referma en la necessitat de fer una reforma integral de la piscina, temen que la manca d'alternatives pels nedadors impliqui una davallada dràstica del planter de professionals badalonins.

La notícia ha arribat per sorpresa al Club Natació Badalona, que acumula més de dos-cents nedadors usuaris de la piscina Mireia Belmonte. Amb tot, asseguren que, encara que és difícil moure a tanta gent, compten amb el suport de l'ajuntament. Entre les opcions que estudien, hi seria repartir els usuaris entre les piscines de Llefià i Marina Besòs.

Per acabar de redefinir la reubicació dels nedadors, des del club confirmen haver demanat una reunió amb el regidor d'Esports, Juan Fernández, encara sense data. Precisament l'entitat assegura que fa 6 anys que reclama al govern local una reforma per acabar amb totes les deficiències que arrossega la instal·lació.