Pilar Calvo, número 2 de la candidatura de Junts pel 23-J, fa una crida al vot des de Badalona

Pilar Calvo, número 2 de la candidatura de Junts pel 23-J, fa una crida al vot des de Badalona
Anna García de Albéniz
13/07/2023 - 14:03

Badalona - Pilar Calvo, la número 2 de la llista de Junts al Congrés el 23-J, ha visitat Badalona aquest dijous. L'actual diputada al Congrés dels Diputats ha passejat per diferents carrers del centre i ha visitat diversos establiments comercials. Calvo ha fet una crida al vot als propers comicis generals. I es que tot i que ha admès que l'abstenció és un dret, considera que ara més que mai és el moment de defensar els interessos i necessitats dels catalans a les urnes. D'aquesta manera, diu, l'abstenció ha de quedar 'fora de l'equació'.

PILAR2

Calvo ha destacat que tot i que partits com PP i VOX treballen en contra del català, el PSOE ha fet polítiques, assegura, que tampoc afavoreixen les llengues cooficials. La candidata ha manifestat que l'actual govern amb Miquel Iceta com a Ministre de Cultura ha permès que les ajudes per adquirir llibres que arriben a les biblioteques de Catalunya tinguin la condició de comprar la meitat de publicacions en castellà.

La llista, encapçalada per Míriam Nogueras, es presenta a les generals en coaliació amb Demòcrates i Moviment d'Esquerres. El badaloní Marc Alomà, president del partit a Badalona, és el candidat número 24.

PILAR3