Ple de directes esportius a Badalona Comunicació

Ple de directes esportius a Badalona Comunicació
Ferran Vinaixa
27/10/2023 - 00:53

Badalona - Si sou molt de seguir esports en directe i els equips que seguiu són de Badalona, esteu de sort perquè teniu per endavant un dels caps de setmana amb més oferta esportiva en directe de la mà de Badalona Comunicació.

Començarem dissabte a les 18.30h al Palau Olímpic amb un Joventut VS Al-Qázeres Extremadura, partit corresponent a la 6a jornada de lliga femenina Challenge de bàsquet i que es podrà seguir en directe a Televisió de Badalona amb la locució d'Albert Guerra.

Joventut Badalona VS Al-Qàzeres Extremadura

Continuarem dissabte a les 21.15h al Pavelló Príncep Felip de Saragossa amb un Casademont Saragossa VS Joventut Badalona, partit corresponent a la 7a jornada de la lliga ACB de bàsquet i que es podrà seguir en directe a Ràdio Ciutat de Badalona (94.40 FM) amb Xavi Ballesteros, Carola Barriga i Dani Muñoz.

Casademont Saragossa VS Joventut Badalona

Diumenge començarem el dia i l'acabarem a l'Estadi Municipal de Badalona. A les 12.00h del matí el CE Seagull rebrà al Vic Riuprimer Refo contra qui intentarà trencar el malefici dels 6 empats en les 7 primeres jornades de lliga. El partit es podrà seguir en directe al 94.40 de Ràdio Ciutat de Badalona amb Ramon Duran i Jon García.

CE Seagull VS Vic Riuprimer Refo

I diumenge acabarà amb un nou directe a Televisió de Badalona. També des de l'Estadi Municipal el CF Badalona rebrà el Reus FC Reddis. a les 18.00h Els escapulats volen demostrar que són un equip sòlid a casa on de moment han guanyat dos partits i n'han empatat un altre.

CF Badalona VS Reus FC Reddis

Ara ja només falta que guanyin els equips locals i haurà quedat un cap de setmana rodó per l'esport badaloní.