La grossa de Nadal, el 88008, deixa 8 milions d'euros a Badalona

La grossa de Nadal, el 88008, deixa 8 milions d'euros a Badalona
Sara Nicolás/ Raquel Moreno / Àlex Sisó
22/12/2023 - 15:30

Badalona - Per primera vegada, la grossa de Nadal ha tocat a Badalona. En concret, a l'administració número 29, ubicada al carrer Canonge Baranera, on s'han venut dues sèries del 88.008 per finestreta. Un total de 20 dècims que han deixat 8 milions d'euros a la ciutat, 400.000 euros per butlleta. La propietària de l'administració tot just fa 4 anys i mig que assumia el traspàs del local, on fa anys es va arribar a donar un cinquè premi. La pluja de milions s'ha viscut amb molta alegria i emoció.

PORTADA

El primer premi enguany s'ha fet esperar, s'ha cantat a les 13.16 hores. El número agraciat, el 88.008, que ha portat l'eufòria a Badalona. Una trentena de persones s'han aplegat a les portes de l'administració La Gegantona de la Sort, en ple centre. La propietària, la Mireia Solà, ha rebut el premi amb molta emoció i ho ha celebrat com és tradició, ruixant amb cava als presents. Tot plegat entre abraçades i trucades de felicitació. Solà ha explicat que ha estat un número que no ha costat gens de vendre.

Tot i que cap afortunat s'ha apropat a l'administració, alguns d'ells sí que han trucat a la Mireia per confirmar que el seu número havia estat l'agraciat. El fet que l'administració estigui ubicada en un lloc de pas com el carrer Canonge Baranera, fa preveure que ha estat un premi força repartit. L'equip de l'administració preveu fer una gran festa per celebrar els 8 milions d'euros que ha repartit. Més enllà de Badalona, també s'ha venut una sèrie de la grossa de Nadal a Sant Vicenç dels Horts i a Tortosa. També ha esquitxat Barcelona, Girona i sis municipis catalans més. Més enllà de Catalunya, s'han venut 50 sèries a Madrid, 20 a Jaén i 15 a Écija (Sevilla).

Pluja de cinquens premis

Pluja de cinquens premis de la Loteria Nacional del Nadal, un d'ells a Badalona, però tres més al Barcelonès Nord que s'han repartit un número a Santa Coloma de Gramenet, un altre a Sant Adrià de Besòs i dos números a Montgat on cau premi per tercer any consecutiu.

Poc després de dos quarts d'onze d'aquest 22 de desembre arribava la sort a Badalona. Ho feia a l'administració de l'Avinguda Marquès de Montroig, al barri de Sant Roc, on la Loteria de Nadal ha deixat un cinquè premi. És el 01.568, un premi que reparteix 6.000 euros el dècim. El local només n'ha vengut un número, precisament a la farmàcia del costat.

CINQUENS PREMIS LOTERIA (1)

La loteria de Nadal també ha repartit dos cinquens premis al municipi veí de Montgat, els números 88.979 i el 57.421. La responsable de l'administració de loteria número 1 situada al Mercat de Montgat, Encarna Rodríguez, celebra per tercer any consecutiu repartir dècims premiats, enguany, amb 6.000 euros.

loteria montgat 1

La loteria de Nadal també ha repartit cinquens premis a les ciutats veïnes de Santa Coloma de Gramenet i Sant Adrià de Besòs. Es tracta del número 45.353 en el cas de Santa Coloma i el 86.007 pel que fa a Sant Adrià de Besòs. Els dècims, que estan premiat amb 6.000 euros cadascun, s'han venut a l'administració colomenca del Carrer Sant Silvestre i al Centre Comercial Alcampo de Sant Adrià.