Preocupació de l'associació veïnal Nova Lloreda Sud per la salut dels arbres

Preocupació de l'associació veïnal Nova Lloreda Sud per la salut dels arbres
Mar Martínez
16/11/2023 - 17:35

Nova Lloreda - L'associació de Veïns de Nova Lloreda Sud alerta sobre la preocupació dels residents per la situació de l'arbrat. Expliquen que les darreres ventades han fet caure algun dels arbres i que és habitual que se'n trenquin branques, amb el risc que això suposa per la gent del carrer. El perquè d'aquests fets el desconeixen, i per això volen que l'Ajuntament en faci una diagnosi.

Arbre sense branca Nova Lloreda sud frame

Expliquen que, de fet, l'associació de Nova Lloreda Sud ja va demanar per carta al departament de Medi Ambient de l'anterior govern un informe sobre l'estat de l'arbrat i que la regidoria els hauria promès aleshores un centenar d'arbres per al barri que mai han arribat. Fa poques setmanes, al passatge del Riu Congost, un arbre es va trencar i va caure a terra. Diuen que alguns exemplars estan malalts o secs, perquè en cauen branques podrides. I alerten del risc que això suposa pels veïns, un dels quals, diuen, va rebre un cop al cap en caure una branca.

Arbrat Nova Lloreda Sud Av Salvador Espriu

L'entitat mostra els escocells buits de l'entorn de la pista de bàsquet del barri per argumentar que els arbres talats no es reposen. De moment, no s'ha reunit amb la nova regidoria de Medi Ambient, a qui traslladarà aquestes preocupacions i a qui també preguntarà per què els pins de l'avinguda de Salvador Espriu, estan torts.