Presentat el Catalunya-Argentina de bàsquet

Presentat el Catalunya-Argentina de bàsquet
Ferran Vinaixa
18/07/2023 - 13:55

Badalona - Ahir es va presentar a Manresa el partit estrella de la selecció catalana per l'any del centenari de la Federació Catalana de Bàsquet. Un Catalunya-Argentina que es jugarà dimarts vinent al Nou Congost de Manresa.
La Federació Catalana de Bàsquet va presentar ahir el partit que enfrontarà dimarts vinent a dos quarts de nou del vespre a la selecció catalana masculina amb la selecció de l'Argentina del Facu Campazzo i de Luka Vildoza, combinat que s'entrenarà al Palau Olímpic dilluns al matí per preparar l'enfrontament.

No hi serà Nico Laprovittola, però sí que servirà per veure la reaparició de Pau Ribas, després de tres mesos lesionat. El verd-i-negre és el representant de la Penya a la selecció i també el capità de la selecció catalana. A la banqueta hi haurà com a tècnic Salva Maldonado que enguany tornarà a l'ACB com a ajudant de Pedro Martínez a Manresa. Tots dos havien coincidit fa 30 anys al Nou Congost. Maldonado, que va entrenar a la Penya del 2011 fins al 2016, va ser determinant per la consolidació de Ventura al primer equip i recorda al fins ara capità verd-i-negre amb molt d'afecte.
Entre els convocats també hi ha l'exbase verd-i-negre Ricky Rubio i l'exaler Joel Parra que l'endemà del partit quedaran concentrats amb la selecció espanyola per preparar el mundial que es disputarà del 25 d'agost al 10 de setembre.