Presentat l'ITF Audax Badalona Open 2024 de tennis

Presentat l'ITF Audax Badalona Open 2024 de tennis
Albert Guerra
11/03/2024 - 11:32

Passeig Marítim - L'ITF Audax Badalona Open 2024 de tennis ja és una realitat. El torneig està organitzat pel Tennis Club Badalona i l'Ajuntament de la ciutat i ha nascut amb l''objectiu de consolidar el tennis a la ciutat. Es farà durant la setmana que ve, del 17 al 24 de març, ve al Tennis Club Badalona.

El passeig marítim va ser el lloc triat per fer-ne la presentació oficial. Una ubicació idíl·lica amb vistes al mar que va acompanyar una jornada amb diferents activitats relacionades amb el tennis. Els jugadors del club Tennis Badalona van encetar-la i mica en mica s'hi van sumar més nois i noies que volien provar l'esport.
Va ser una carta de presentació perfecta per promocionar el torneig i que pretén posar badalona en el panorama del tennis nacional i europeu. A banda dels partits a les pistes, el torneig també comptarà amb diferents activitats per a tota la família. Ho explica el president del Tennis Club Badalona, Enric Lázaro:

L'alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, també valora molt positivament l'impacte que tindrà l'Open a la ciutat:

El torneig donarà el tret de sortida aquest diumenge i s'allargarà una setmana, amb les finals que es disputaran el dia 24 de març