Presó provisional per a una dona de 26 anys, relacionada amb la mort violenta d'un home a Sant Adrià

Presó provisional per a una dona de 26 anys, relacionada amb la mort violenta d'un home a Sant Adrià
Raquel Moreno
29/11/2023 - 21:06

Sant Adrià de Besòs - El Jutjat d'Instrucció Número 5 de Badalona ha decretat presó provisional sense fiança per una dona de 26 anys en relació amb la mort violenta d'un home a Sant Adrià de Besòs el passat 16 de novembre en un domicili del número 58 del carrer Bogatell, a tocar de plaça de la Vila. Els investigadors van detenir-la dilluns i avui ha passat a disposició judicial. Precisament, es tracta de la dona ferida que es trobava a la casa on hi havia la víctima.

La causa està oberta pel delicte d'homicidi o assassinat, un delicte que, segons ha explicat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, es concretarà a mesura que avanci el procés, a càrrec del Jutjat d'Instrucció número 5 de Badalona. Entre la investigada i la víctima no consta cap mena de denúncia prèvia ni causa relacionada amb la violència sobre la dona.

Recordem que els agents van rebre un avís el passat 16 de novembre en el qual s'informava que en un domicili de Sant Adrià de Besòs hi havia un home mort i una dona ferida. La Divisió d'Investigació Criminal de la Regió Policial Metropolitana Nord es va fer càrrec de la investigació per tal d'esclarir els fets, que continua sota secret de sumari. Les gestions que es van fer des del primer moment han comportat la detenció i ingrés a presó de la dona.