Previsions pel curs 2024-2025 a Badalona: Artur Martorell i Pau Picasso guanyen una línia i Baldiri Reixac perd un I3

Previsions pel curs 2024-2025 a Badalona: Artur Martorell i Pau Picasso guanyen una línia i Baldiri Reixac perd un I3
Sara Nicolás
06/03/2024 - 11:33

D'altra banda, l'Institut la Riera tampoc engegarà el pròxim setembre les classes de Batxillerat als baixos de la Jumberca

Badalona - Les escoles Artur Martorell i Pau Picasso incorporaran una nova línia cadascuna a l'inici del curs vinent. Mentrestant, l'Escola Baldiri Reixac perdrà una classe d'I3 aquest setembre. Aquestes són les novetats amb què engega la campanya de preinscripció pel curs 2024-2025 a Badalona, que tampoc preveu que l'edifici de Jumberca estigui llest pel proper curs. Ho ha explicat el coordinador d'educació de Badalona, Jose Manuel López, a la tertúlia del Badalona Matí.

I és que l'Institut la Riera no tindrà preparat per l'inici del curs vinent les classes de Batxillerat previstes als baixos de la Jumberca, a Canyadó. Segons els serveis educatius de l'Ajuntament, l'espai no estarà reformat a temps i, per tant, els alumnes hauran de continuar a l'edifici de El Carme. El consistori local, però, no compta amb cap conveni amb el Departament d'Ensenyament de la Generalitat per fer ús escolar d'aquest edifici municipal. El fet que no existeixi cap mena de conveni provoca, asseguren des del govern local, que ni l'Ajuntament i l'institut puguin donar un millor servei a l'alumnat.

Recordem que avui ha començat el període de preinscripció escolar a l'educació infantil i primària. Divendres serà el torn de l'educació secundària.