Primer duel Badalona Dracs VS L'Hospitalet Pioners

Primer duel Badalona Dracs VS L'Hospitalet Pioners
Paula Reverter / Ferran Vinaixa
24/11/2023 - 21:26

Badalona - Els Badalona Dracs s'enfronten als Pioners de L'Hospitalet en la semifinal de la Copa d'Espanya de futbol americà. Serà el primer dels dos partits entre tots dos equips en només 15 dies, ja que també es veuran les cares en la final de la Copa Catalana.
S'apropa però primer el moment de la Copa Espanya de Futbol Americà, i aquest cap de setmana s'enfrontaran els quatre equips que continuen en la lluita pel títol. Els primers seran els Black Demons de Madrid contra els Alcobendas Cavaliers, una semifinal que començarà dissabte a les 17:00 h de la tarda a Las Rozas.


Mentre que els Dracs iniciaran el duel a les 18:00 h de la tarda contra els Pioners de L'Hospitalet, el clàssic estatal de futbol americà, un derbi on ambdós s'enfrontaran per aconseguir la seva plaça a la final de la Copa Nacional.
Un partit que tots dos equips repetiran la setmana següent amb motiu de la final de la Copa Catalana, una copa que els badalonins regnen des de fa 11 anys consecutius:
Uns Dracs que porten una molt bona dinàmica aquest inici de temporada, ja van guanyar el primer partit de Copa Espanya contra els Pagesos de Barcelona 34 a 6 fa dos caps de setmana. També davant dels Reds de Terrassa el darrer cap de setmana, quedant 44 a 0 i classificant-se per la final de la Copa Catalana.