Primer match ball per ascendir a Lliga Femenina

Primer match ball per ascendir a Lliga Femenina
Albert Guerra / Ferrn Vinaixa
25/04/2024 - 14:45

Badalona - 17 punts de marge són els que té la Penya per encarar la tornada del playoff d'ascens a Lliga Challenge contra le Càceres. Tranquil·litat entre jugadores i cos tècnic en un partit que tindrà un toc nostàlgic, ja que es jugarà a La Plana i no a l'Olímpic.

La Penya s'ha vist obligada a traslladar-se al pavelló de la Plana per la tornada dels playoff a causa d'un concert de Hip Hop que es fa a l'Olímpic. L'equip verd-i-negre porta tota la setmana adaptant-se a un pavelló que estarà ple a vessar per veure com la Penya defensa una renda de 17 punts del partit d'anada. Pel tècnic Jordi Vizcaíno hauran de gestionar també l'olla a pressió en la qual es pot convertir la Plana.

El propi tècnic verd-i-negre i jugadores com Helena López ja tenen experiència en arribar a finals a 4. Just ara fa 7 anys que van tocar el cel amb el Femení Sant Adrià i van obtenir l'ascens a la Lliga Femenina. La jugadora del Joventut, Laura Piera, que va viure com la Penya queia contra el Paterna en el play-off de la temporada passada, l'equip està més que preparat per competir a La Plana i allà on calgui.

El tècnic Jordi Vizcaino té a tota la plantilla disponilble. El partit entre Joventut i Cáceres es jugarà dissabte a partir de les 6 de la tarda en directe per Televisió de Badalona.