Primer pas per construir la nova piscina de 50 metres a l'antiga fàbrica FOCUS

Primer pas per construir la nova piscina de 50 metres a l'antiga fàbrica FOCUS
Jordi Ribàs
19/12/2023 - 16:37

Badalona - L'Ajuntament de Badalona ja ha fet el primer pas per a la construcció d'un nou complex esportiu amb piscina municipal de 50 metres en l'espai de l'antiga fàbrica FOCUS.

Per fer realitat aquest projecte, el govern local ha adjudicat a una empresa externa el contracte per a la redacció de l'estudi d'assessorament. Aquests treballs adjudicats inclouran l'estudi de la demanda potencial de l'equipament, amb l'objectiu de concretar i revisar la seva dimensió. També s'inclourà un cronograma i una planificació, així com l'estimació econòmica de la inversió i la redacció del plec tècnic. A partir d'aquest document, doncs, es podrà tirar endavant el següent pas, que serà la licitació per redactar el projecte definitiu. D'aquesta manera, segons el govern local, Badalona corregirà el dèficit de piscines cobertes a la ciutat.

Això sí, abans que res, també s'haurà de trobar una nova ubicació del banc d'aliments de Gorg Mar, que actualment està situat on es vol ubicar la nova piscina. Així ho ha admès a la tertúlia del Badalona Matí Rosa del Amo, la quarta tinent d'Alcaldia i regidora de l'Àmbit de Comunicació, Fons Europeus i Protecció a les Persones.