Primer punt de partida entre entitats veïnals i l'alcalde Xavier Garcia Albiol

Primer punt de partida entre entitats veïnals i l'alcalde Xavier Garcia Albiol
Anna García de Albéniz
21/06/2023 - 21:10

Badalona - La Federació d'Associacions Veïnals de Badalona s'ha reunit aquesta tarda amb el nou alcalde, Xavier Garcia Albiol on ha pogut traslladar al nou equip de govern les necessitats per Badalona. La convocatòria del Consell de Seguretat, Convivència i Civisme, tractar el futur de l'autopista C31 o la mobilitat urbana de la ciutat han estat alguns dels temes que s'han posat sobre la taula.

Des d'ambdues parts coincideixen que és imprescindible la complicitat i la tasca conjunta, tant de govern com d'entitats, per fer avançar la ciutat. De fet, l'alcalde ha destacat que la trobada s'hagi celebrat en els pocs dies que porta al capdavant de l'executiu. Tota una declaració d'intencions, diu, que mostra la voluntat i compromís d'aquest mandat amb la ciutat. L'alcalde Xavier Garcia Albiol i Julio Molina, president de la FAVB, han assegurat que es troben en la mateixa pàgina pel que fa a les prioritats de Badalona. Han incidit, especialment, en la inversió als barris. És a dir, conèixer la realitat més propera del municipi per poder invertir en millores per a tots els veïns

Aquesta ha estat una primera presa de contacte però han confirmat que després de l'estiu es tornara a trobar per posar fil a l'agulla i avançar en els projectes al ritme que pertoqui.

reunio