Primera Green Urban Badalona

Primera Green Urban Badalona
Paula Reverter
20/06/2023 - 15:33

Badalona - Dissabte al matí es va celebrar la 1a edició de la cursa Green Urban Badalona al Parc de Can Solei i Ca l'Arnús amb força acollida per part del veïnat. Un acte esportiu també amb fins reivindicatius en defensa de la preservació dels parcs.
70 corredors i corredores van participar en la cursa de 5 km que donava tres voltes per dintre del famós parc de la ciutat amb la peculiaritat que sortien de la meta amb grups de 4 o 5 persones i cronometraven els seus temps.L'esdeveniment, comptava amb diferents objectius, un dels més importants no urbanitzar el parc de Can Solei i Ca l'Arnús, que és el pulmó de la ciutat, i també connectar a persones que comparteixen territoris com aquest i aficions.
La iniciativa va néixer a través de l'esport perquè és una eina molt forta per enviar missatges positius, i volien oferir una activitat basada en la unió de l'oci responsable i saludable a la vegada.
Ara tant corredors com organitzadors ja pensen amb com serà la cursa l'any vinent, la qual desitgen poder tornar a celebrar amb la màxima participació possible.