Programació especial per les festes de Nadal

Programació especial per les festes de Nadal
Redacció
22/12/2023 - 16:02

Badalona - Ràdio Ciutat i Televisió de Badalona preparen una programació especial per les festes de Nadal. El tret de sortida el donarà el missatge de Nadal de l'alcalde, que es podrà veure a través de la televisió aquest divendres a les nou del vespre. Tot seguit, s'emetrà el resum de l'any 2023 que ha preparat el servei d'informatius de la casa. A les deu de la nit, serà el torn d'«En trànsit», el documental produït per Badalona Comunicació que parla dels supervivents de la nau incendiada al Gorg el 2021.

Ja diumenge, dia 24 i nit de Nadal, serà el torn de l'espectacle «Flamenco en fábula», que es podrà seguir tant per televisió com per ràdio i que tindrà com a protagonistes la guitarra flamenca, el cant, el ball i la percussió.

A partir del dia 25 i fins al 5 de gener, Televisió de Badalona emetrà cada dia a les nou del matí «Filmets en Família», la selecció de cinema infantil del festival.

Finalment, el 5 de gener a la tarda es preparen fins a dos programes especials. Un per seguir l'Arribada dels Reis d'Orient, en helicòpter a l'estadi municipal, a partir de les quatre, i un altre, a les set, per no perdre's cap detall de la cavalcada a Badalona.