Projecte per potenciar l'esport femení

Projecte per potenciar l'esport femení
Ramon Duran
29/02/2024 - 12:02

Barcelona - El Govern de Catalunya va presentar aquest dimarts una sèrie de mesures per impulsar i accelerar l'esport femení català. L'acte es va dur a terme en el centre d'arts digitals IDEAL de Barcelona.

El Govern de la Generalitat va presentar dimarts el projecte Impuls de l'Esport Femení a Catalunya 2024-2030. Va ser al centre d'arts digitals IDEAL Barcelona, amb la presència de més de 250 persones. Es van anunciar fins a 70 mesures pràctiques per impulsar i accelerar l'esport femení. Es tracta d'un plantejament on les entitats esportives i la Generalitat volen contribuir perquè l'esport femení sigui molt potent. A l'acte hi van assistir la secretària general de l'Esport Anna Caula i es va dur a terme una tertúlia on van participar diverses esportistes de diversos clubs femenins com la jugadora de waterpolo del Club Natació Sabadell Maica Garcia, o fins i tot la presidenta de la Unió Esportiva Santboiana de Rugby Aurora Bravo.

Totes les parts es van conjurar per poder portar-ho a la pràctica a curt termini i continuar impulsant l'esport femení perquè cada cop tingui més repercussió en l'àmbit mediàtic i social.