Projectes comuns, més enllà del color polític, al Baix Besòs

Projectes comuns, més enllà del color polític, al Baix Besòs
Mar Martínez
14/06/2024 - 14:22

Les Guixeres - Regidors de Santa Coloma, Sant Adrià i Badalona s'han trobat avui a la nostra ciutat per posar sobre la taula temes comuns en matèria de promoció econòmica.

Ho han fet al costat de tècnics i representants d'organismes d'aquestes ciutats, com Grameimpuls o Reactivació Badalona. És la tercera reunió d'aquesta Comissió de promoció econòmica i d'ocupació del territori del Baix Besòs. Es tracta d'un espai que comparteix dificultats i necessitats i on es poden generar oportunitats de formació i laborals que beneficiïn el conjunt del territori, tot superant el color polític de cadascun dels ajuntaments.

En són exemples, formacions d'emprenedoria o el projecte de l'Eix circular Besòs en què els subproductes que generen algunes empreses són reaprofitats com a material per part d'altres. Entre altres activitats, això es concreta en una recollida mancomunada de residus orgànics i d'envasos o la compra conjunta d'energia renovable per estalviar costos.

La reunió ha estat liderada per la regidora del PP de Badalona Cristina Agüera i, entre els assistents hi havia l'edil colomenc Dimas Gragera, de Ciutadans, o la regidora socialista adrianenca Cristina Obregón.