Prop d'un centenar de persones surten al carrer per exigir justícia pel Denís, el jove que va morir apunyalat a Pep Ventura

Prop d'un centenar de persones surten al carrer per exigir justícia pel Denís, el jove que va morir apunyalat a Pep Ventura
Judit Larios
02/12/2023 - 21:38

Badalona - Prop d'un centenar de persones s'ha manifestat de nou aquesta tarda per reclamar justícia pel Denís, el jove de 26 anys que va morir apunyalat la nit del 13 de novembre.

La mobilització ha començat a la plaça Pep Ventura, al costat de l'arbre on la víctima va caure ferida i que ara s'ha convertit en un punt d'homenatge. Des d'allà, la família, amics i veïns del Denís han caminat fins a la plaça Josep Tarradellas exigint a l'Ajuntament que reforci la seguretat al barri amb més presència policial.

Els assistents han fet soroll amb cassoles, xiulets i botzines per denunciar la mort violenta del Denís, alhora que han fet un minut de silenci en tres ocasions durant el recorregut. Dilluns han convocat una nova mobilització a les 8 del vespre. Recordem que els fets van passar el 13 de novembre quan, segons alguns testimonis i veïns, el Denís hauria defensat una noia que estava sent increpada per un menor. Més tard, aquest, acompanyat de dos joves més, haurien agredit amb arma blanca a la víctima, que finalment va morir a l'hospital. Dos dels tres presumptes autors, de 15, 18 i 19 anys, es troben un a un centre de menors i l'altre en presó preventiva. Precisament aquest dilluns es podria fer efectiva la ratificació de presó per a dos dels detinguts.