PSC i Ciutadans tanquen un acord de govern a Santa Coloma

PSC i Ciutadans tanquen un acord de govern a Santa Coloma
ACN
27/06/2023 - 17:04

Santa Coloma - El PSC i Ciutadans signen un acord de govern a l'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet. El pacte ha estat signat aquest matí a la Sala de Govern del consistori pels dos grups polítics, encapçalats per l'alcaldessa, Núria Parlon, i el cap de llista de la formació taronja, Dimas Gragera.

D'aquesta manera, la majoria absoluta de 17 regidors socialistes s'amplia amb dos edils de Ciutadans i, per tant, hi haurà 19 regidors. A més de Gragera, ara formarà part del govern el portaveu de la formació taronja a la ciutat, Salvador Tovas. Per la seva banda, Núria Parlon ha declarat que 'no es tracta d'una coalició' i que, tot i tenir majoria absoluta, aquest acord respon a la pluralitat que ha voltat la ciutadania. És un projecte que, segons l'alcaldessa, millorarà amb la incorporació d'aquests dos regidors. En aquesta línia, Dimas Gragera afegeix que la ciutat colomenca es pot enriquir, sumant al govern persones amb diversitat d'opinió, però que tenen un punt en comú: Santa Coloma, els seus carrers i els seus barris. Des del Parlament, la diputada de Ciutadans, Anna Grau, ha fet una valoració positiva de la incorporació de la seva formació a l'executiu colomenc:

Tot i que encara s'ha de tancar el cartipàs, sembla a ser que els dos regidors se centraran en l'àmbit de la promoció econòmica i la seguretat.