Quatre detinguts en una operació contra el narcotràfic a Badalona

Quatre detinguts en una operació contra el narcotràfic a Badalona
Mar Martínez
25/04/2024 - 12:28

Badalona - Una operació contra el narcotràfic ha acabat amb la intervenció de 848 quilos d'haixix en dues operacions a Badalona i a Figueres. Hi ha cinc detinguts, dels quals quatre ja han ingressat a presó. La droga s'enviava en estufes industrials i també en el doble fons d'un camió.

En l'operatiu de Badalona, l'Agència Tributària va començar a investigar el cas al desembre. Aleshores va intervenir tres enviaments destinats a Itàlia amb remitents falsos. A dins hi havia estufes industrials amb 37 quilos d'haixix i 12 de marihuana. El Servei de Vigilància de Duanes va començar a estirar del fil per investigar els remitents fins arribar al punt des d'on s'enviava la droga. A l'abril es va organitzar un operatiu en dos domicilis on es va detenir quatre persones i es va escorcollar 430 quilos d'haixix, tres armes de foc i 34.000 euros en efectiu.

La segona operació contra el narcotràfic es va fer en un control a l'AP-7 en una de les sortides a Figueres. El Servei de Vigilància de Duanes de Girona va trobar droga amagada en el doble fons del remolc d'un camió, 380 quilos més d'haixix en deu paquets. El camioner va ser detingut.